Sodelovanja z gibanji, iniciativami in organizacijami

Zavod si želi sodelovanja in povezovanja z vsemi drugimi skupinami, gibanji, iniciativami in organizacijami širom po Sloveniji, ki se poistovetijo z našimi stališči, vizijo in cilji zavoda. Če želimo preživeti to, kar se je dogajalo, kar se dogaja in kar se bo dogajalo še naprej glede na načrte globalistov, se moramo povezati ter enotno, organizirano in s skupnimi cilji nastopiti v zaščiti naših pravic, ki jih naša oblast že od vsega začetka te plandemije covid-19 zavestno krši. Kršitve so bile že večkrat ugotovljene z izdajo različnih odločb Ustavnega sodišča Republike Slovenije in drugih sodišč, ki so ugotovila, da so bili ukrepi zoper nas, državljane Republike Slovenije, nezakoniti in v neskladju z Ustavo Republike Slovenije. Neustavno = neustavno.

Zaščititi moramo svoja življenja, svoje zdravje, suverenost naše prelepe države, našo svobodo, predvsem pa moramo zaščititi naše otroke.

Zavod za svobodo življenja

Zavod za svobodo življenja nudi strokovno pomoč in povezovanje državljanskim skupinam, povezuje se za ohranitev življenja v času t. i. korona ukrepov, zavzema se za svobodo odločanja o telesu in medicinskih posegih ter za svobodo gibanja in izražanja, opozarja na odvzem svoboščin in državljanskih pravic pod krinko varnosti, utemeljuje nujnost suverene nacionalne države in temeljne spremembe upravljanja družbe, razkriva globalni totalitarizem, prisilno digitalizacijo in korporacijski fašizem. Z Zavodom za narodno suverenost tesno sodeluje – njihovo delovanje je namreč usmerjeno v iskanje dolgoročnih rešitev za uresničitev vizije Zavoda za narodno suverenost.

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!