Poglej v nebo

Da lahko dokažeš, da se je nekaj zgodilo, potrebuješ dokaze. Zato v okviru Centra za spremljanje in zbiranje podatkov deluje skupina, ki se ukvarja z vprašanji, kdo, zakaj in na kakšne načine nas zastruplja, in zbira dokaze o zastrupljanju naših teles in okolja. Na podlagi zbranih podatkov bo zgradila bazo, opozarjala pristojne ustanove glede te problematike in se povezovala s podobnimi skupinami pri nas in v tujini.

Po vsej Sloveniji vzpostavljamo mrežo aktivnih državljanov za zbiranje dokazov (slik, videoposnetkov in izjav o kemijskih sledeh na našem nebu) in za ozaveščanje ostalih ljudi o tej problematiki. Pozivamo državljane, da vsakodnevno pogledate v nebo, da se prepričate, ali je modro ali preplavljeno s črtami – kemijskimi sledmi, ki se razpršene v meglice ure in ure zadržujejo nad našimi kraji. Projekt smo poimenovali POGLEJ V NEBO.

Kaj lahko v okviru projekta narediš ti?
Poglej v nebo nad svojim krajem. Če zagledaš kemijske sledi (chemtrails), slikaj nebo. Če je možno, slikaj nebo z istega mesta še čez pol ure in čez eno uro. Na spletni strani Flightradar24 (ali mobilni aplikaciji Flightradar24) identificiraj letalo, ki je letelo nad tvojim krajem in puščalo fotografirane kemijske sledi (številka letala, letalska družba, relacija leta, višina leta …). Nato izpolni spodnji obrazec in nam pošlji podatke. Po prejemu podatkov bo s teboj prek e-pošte podatki@narodna-suverenost.si stopil v stik predstavnik skupine, ki deluje okviru Centra za spremljanje in zbiranje podatkov.

Ime in priimek(obvezen podatek)
DD slash MM slash YYYY
Kje so bile fotografije posnete(obvezen podatek)
Ura posnetka prve fotografije(obvezen podatek)
:
Največja možna velikost 512 MB.
Ura posnetka druge fotografije
:
Največja možna velikost 512 MB.
Ura posnetka tretje fotografije
:
Največja možna velikost 512 MB.
(zapiši, če želiš še kaj dodati: komentar, misli in opažanja ob fotografiranju kemijskih sledi)
(zapiši podatke s Flightradar24: številka letala, letalska družba, relacija leta, višina leta ...)
GDPR(obvezen podatek)
error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!