Medijski center Zavoda za narodno suverenost

kontakt: pr@narodna-suverenost.si

Medijski center je ustanovljen z namenom informiranja, ozaveščanja in izobraževanja članov o aktualnih dogajanjih na področjih, ki jih pokriva zavod, pripravljanja prispevkov o aktualni tematiki v sodelovanju z odbori, urejanja spletne strani, objavljanja vsebin na družbenih omrežjih, priprave sporočil za javnost in novinarskih konferenc, vodenja dogodkov, priprave publikacij, obveščanja članov o dogodkih itd.

Ena izmed nalog medijskega centra je skrb za spletno stran. Redno objavljamo prispevke, ki so na vpogled članom zavoda, v rubrikah:

AKTUALNO in INFORMACIJE: Povezave do zanimivih in aktualnih objav na drugih spletnih straneh. S prispevki ozaveščamo, izobražujemo in obveščamo, kaj se dogaja doma in po svetu.

IZPOSTAVLJENO: Objave medijskega centra, članov zavoda in posameznikov, ki sodelujejo z zavodom. S prispevki predvsem izobražujemo člane. Večina vsebin je vidna vsem članom, nekaj izbranih objav pa le aktivnim članom.

OBVESTILA: Odbori, centra in direktor obveščamo člane zavoda o aktualnih temah, opozarjamo na pomembne informacije in izpostavljamo pomembna sporočila. 

DOGODKI: Koledar dogodkov je namenjen članom, da izvedo, kdaj in kje se za njih v sklopu zavoda kaj dogaja.

Zavod ima tudi svojo FB stran.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

Vse je zlagano. Resnica je kruta, ker uničuje iluzije. Prestrašen se bo še bolj oklenil iluzije za občutek varnosti. Osvobodi tiste, ki tvegajo in stopijo v neznano. Svet brez iluzij. Če želimo preživeti, se moramo znebiti milijarderske kaste. Še prej pa svojih iluzij.
Pridruži se - na spletni strani Zavoda za narodno suverenost.
... See MoreSee Less

8 hours ago

Comment on Facebook

So guruji zasloveli in obogateli s svojimi predavanji? Ali pa je new age duhovnost bogato financiran projekt. Politiki obljubljajo boljše življenje, papež nebesa, guruji razsvetljenje, znanost večno avatar življenje. Voli, moli, meditiraj, zaupaj znanosti in svet bo lepši. Upanje umre zadnje. Če je namen meditacije le dobro počutje, se za ta namen lahko najde še marsikaj drugega. Nam je dan razum, da ga utišamo? Bolj se silimo, da smo prijazni in samo pozitivno razmišljamo, bolj smo duhovni? Bolj vadimo, prej bomo razsvetljeni? Govorimo o duhovnosti ali duhovnem materializmu? Za ogled celotne vsebine spremljajte objave na spletni strani Zavoda za narodno suverenost. ... See MoreSee Less

2 days ago
Load more
error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!