Medijski center Zavoda za narodno suverenost

kontakt: pr@narodna-suverenost.si

Medijski center je ustanovljen z namenom informiranja, ozaveščanja in izobraževanja članov o aktualnih dogajanjih na področjih, ki jih pokriva zavod, pripravljanja prispevkov o aktualni tematiki v sodelovanju z odbori, urejanja spletne strani, objavljanja vsebin na družbenih omrežjih, priprave sporočil za javnost in novinarskih konferenc, vodenja dogodkov, priprave publikacij, obveščanja članov o dogodkih itd.

Ena izmed nalog medijskega centra je skrb za spletno stran. Redno objavljamo prispevke, ki so na vpogled članom zavoda, v rubrikah:

AKTUALNO in INFORMACIJE: Povezave do zanimivih in aktualnih objav na drugih spletnih straneh. S prispevki ozaveščamo, izobražujemo in obveščamo, kaj se dogaja doma in po svetu.

IZPOSTAVLJENO: Objave medijskega centra, članov zavoda in posameznikov, ki sodelujejo z zavodom. S prispevki predvsem izobražujemo člane. Večina vsebin je vidna vsem članom, nekaj izbranih objav pa le aktivnim članom.

OBVESTILA: Odbori, centra in direktor obveščamo člane zavoda o aktualnih temah, opozarjamo na pomembne informacije in izpostavljamo pomembna sporočila.

DOGODKI: Koledar dogodkov je namenjen članom, da izvedo, kdaj in kje se za njih v sklopu zavoda kaj dogaja.

Pod okrilje medijskega centra sodita tudi IZOBRAŽEVALNI KOTIČEK, v katerem vsak teden predstavljamo nove odgovore na nekatera ključna vprašanja, ki so pomembna za razumevanje situacije, in rubrika KARIKATURE.

Zavod ima tudi svojo FB stran.
error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!