Center za spremljanje in zbiranje podatkov

Na našem nebu se skoraj vsakodnevno pojavljajo črte kot sledi za letali in se razpršene v meglico na nebu zadržujejo tudi po več ur. V Sloveniji nas je veliko, ki menimo, da to ni normalen pojav, ampak celo škodljiv našemu zdravju. A o tej tematiki se javno ne moremo pogovarjati, saj smo takoj označeni za teoretike zarot. Vprašanje, ki bi si ga morali zastaviti, pa je: Ali je to res samo teorija zarote ali gre za zaroto proti ljudem?

Kot ste lahko raziskali in na podlagi številnih objav na spletu ugotovili že sami, gre za t. i. kemijske sledi (chemtrails), s katerimi nas po navedbah strokovnjakov z vsega sveta, ki že vrsto let raziskujejo to tematiko, zastrupljajo, s pomočjo t. i. geoinženiringa (geoengineering) pa vplivajo na vreme. Ob teh ugotovitvah se postavljata vprašanji: Kdo nas zastruplja? Zakaj vplivajo na vreme?

Zapraševanje s kemijskimi sledmi je tesno povezano z agendo podnebnih sprememb, ki jo globalisti aktivno izvajajo skozi medije. Ker je kemijskih sledi na našem nebu vse več, smo se v Zavodu za narodno suverenost odločili, da jih začnemo aktivno spremljati tudi v okviru naše organizacije.

Pri tem vas pozivamo k sodelovanju pri spremljanju, evidentiranju in dokazovanju prisotnosti kemijskih sledi na območju Slovenije. Če želite pomagati, kliknite na spodnji gumb za dodatna pojasnila.

Na spodnjih posnetkih si lahko pogledate različne ugotovitve strokovnjakov in pogovore z njimi, da vam bo problematika bolj jasna, če vam še ni.

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!