Pridruži se nam!

 

“Narod si bo pisal sodbo sam, ne frak mu je ne bo in ne talar!”
Ivan Cankar

Prišel je čas, ko se mora vsak izmed nas vprašati, kaj lahko naredi za svojo svobodo, zdravje, prihodnost, otroke in državo. Kaj lahko vsak izmed nas prispeva, da bomo zaživeli svobodno v svobodni in suvereni državi? Kaj je kdo pripravljen dati in žrtvovati za to? 

Povezovanje in medsebojna pomoč igrata pomembno vlogo, v prihodnje pa bo še pomembnejše, da si stojimo ob strani in si na različnih področjih, kot so, na primer, samooskrba, šolstvo, zdravstvo in pravo, pomagamo.

Če sprejmeš odločitev, da postaneš aktivni/-a član/-ica zavoda, vstopaš v družino enako mislečih, ki si v prvi vrsti želimo živeti svobodno, brez pogojevanj in prisiljevanj s strani oblasti, brez ukrepov, ki niso namenjeni zdravju, ampak nadzoru. NE=NE. Kot aktivni/-a član/-ica zavoda deluješ na posameznem lokalnem območju, v okviru katerega za skupno dobro prispevaš svoj čas, znanje in izkušnje.

Milijarderska elita, ki trenutno vlada svetu, želi družino kot osnovno celico življenja razbiti, ljudi pa po načelu “divide et impera” med seboj skregati. Tako bi nam lažje vladali, zato jim tega ne smemo dopustiti. Če se strinjaš s stališči in cilji Zavoda za narodno suverenost in želiš aktivno sodelovati pri izpolnitvi zastavljene vizije, postani aktivni/-a član/-ca zavoda in skupaj z nami ustvari pogoje za lepšo prihodnost našega naroda.

Kako se včlanim?
Izpolni spodnji pristopnico. Prek e-pošte boš prejel/-a pristopnico in podrobnosti glede nadaljnjega postopka včlanitve. Po poravnani članarini boš o novostih, dogodkih in ugodnostih obveščen/-a prek e-pošte.

Koliko me bo članstvo stalo?
Letna članarina za fizično osebo je 20,00 EUR, za pravno osebo pa 50,00 EUR. Članarina je simbolična, namenjena je pokrivanju stroškov zavoda in izvajanju aktivnosti zavoda, zagotavlja tudi večjo resnost in pripadnost naših članov. Članarina vključuje možnost udeležbe na izobraževanjih, dogodkih in srečanjih zavoda. Za posamezne dogodke so potrebna doplačila, na primer za določena izobraževanja, mesečna srečanja večjega obsega (vstopnine), izredna srečanja, posebne priložnosti ipd.

pristopnica

"*" obvezna polja

Ime in priimek*
Naslov*
GDPR*
error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!