Velika prevara globalnega segrevanja – dokumentarec s slovenskimi podnapisi

Strokovni dokumentarec Velika prevara globalnega segrevanja je že nekaj let nazaj razkril nekatere sestavine smrtonosne globalistične dogme CO2:

· Laž, da CO2 povzroča temperaturne spremembe

· Laž, da je eksistenčna grožnja človeštvu segrevanje planeta, ki ga povzroča človeštvo

· Sprevrženost bogato financiranih nevladnih organizacij in korporacij, ki služijo milijarde na osnovi propagandistično zasnovanih kampanj IPCC in drugih

· Zlaganost t. i. »trajnostnih virov« – vetra in fotovoltaike

V dokumentarcu predstavljena stališča podpirajo vse, kar je o dogmi CO2 zapisano v knjigi Kako bomo preživeli in uspeli, niso pa stališča dovolj celovita. Vprašanja o okolju, ki jih navedena knjiga v primerjavi s filmom obravnava manj globoko, a bolj celovito, so naslednja:

· Dokumentarec poskuša braniti pravico držav v razvoju, da za svojo gospodarsko rast uporabljajo nafto in premog. V knjigi pa je pojasnjena smrtonosnost zasledovanja brezpogojne rasti kot načina zadovoljevanja plenilskih naložbenih korporacij.

· Avtorji so po naravoslovni plati vrhunski, niso pa doumeli temeljne sistemske pomanjkljivosti – privatizirane proizvodnje denarja, ki vodi v vojne, pandemije, inflacijo, terorizem, kriminal … in tudi veliko prevaro globalnega segrevanja.

mag. Blaž Kavčič

Velika prevara globalnega segrevanja

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!
Deli s prijateljem