The Epoch Times: Recenzirana študija – 94 % cepljenih bolnikov s poznejšimi zdravstvenimi težavami ima nenormalno kri

Zdravniki v Italiji so proučevali kri pacientov, ki so jim vbrizgali mRNA cepiva proti COVID-19, in odkrili tujke dolgo po cepljenju, kaže nova študija. Trije zdravniki (vsi kirurgi – dr. Franco Giovannini, dr. Riccardo Benzi Cipelli in dr. Giampaolo Pisano) so z neposrednim opazovanjem pod mikroskopi pregledali sveže odvzeto kri več kot tisoč bolnikov, da bi videli, kaj se dogaja v krvi. Njihovi rezultati so bili avgusta 2022 objavljeni v International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research.
Za to študijo so italijanski zdravniki uporabili optično mikroskopijo, to je navadne svetlobne mikroskope, da bi pregledali kri. Krvne celice so zlahka vidne pod mikroskopom. Njihova oblika, vrsta ter kako in če so združeni, lahko pomagajo usposobljenemu zdravniku bolje razumeti bolnikovo zdravje.
V svoji 60-stranski recenzirani študiji so poročali o študijah primerov iz svojih opazovanj. Čeprav niso mogli pojasniti, kaj so opazili, so v študiji zapisali, da je bilo to, kar so videli, tako nenavadno, da so čutili potrebo, da na to opozorijo medicinsko skupnost.

Več si preberi na naslednji povezavi – Peer-Reviewed: 94 Percent of Vaccinated Patients With Subsequent Health Issues Have Abnormal Blood, Italian Microscopy Finds (theepochtimes.com)

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!
Deli s prijateljem