Rusija v ofenzivi zoper globalizem ali zanj?

Riley Waggaman, Američan, objavlja pod psevdonimom Edward Slavsquat. Po publicistični karieri v ZDA se je v preselil v Evropo, najprej na Češko, trenutno deluje iz Tbilisija, Gruzija. Prestopil je v pravoslavno vero in izraža nostalgično zaverovanost v rusko dušo, Ruse, Slovane. V pogovoru z mag. Blažem Kavčičem je predstavil naslednje glavne misli:

· Z zornega kota državljana je ruska politika ekstremno globalistična – agresivno uvajanje QR kod, obveznega cepljenja, digitalne valute, zatiranje svobode govora in zbiranja.

· V Ukrajini je Rusija napovedala kot glavne cilje: denacifikacijo, demilitarizacijo, politično nevtralnost. Po vseh treh kriterijih je sedaj stanje slabše kot pol leta nazaj.

· Vloga Putina je enigmatična. Deluje bolj kot usklajevalec interesov globalističnih in nacionalističnih sil kot pa samonikel vizionar ali samodržec.

· Zaznavna in mednarodni javnosti skoraj neznana je izrazita volja večine ruskih državljanov proti QR kodam, proti cepilnemu fašizmu, so tudi nekateri visoki ruski politiki, ki zahtevajo pojasnila za negativne posledice koronskih ukrepov, rekorden porast umiranja in padec natalitete.

· Sputnik V je praktično enak Astra Zeneca preparatu.

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!
Deli s prijateljem