Platforma 39: Ko predsednik enega vodilnih farmacevtskih podjetij ne zaupa ne znanosti, ne stroki in ne kolegom

Po poročanju španskega nacionalnega dnevnega časopisa, ki je drugi največji v Španiji, največji v Madridu ter obenem najstarejši časopis, se je v lažno cepljenje zoper COVID-19 ujel sam predsednik farmacevtske družbe PharmaMar in njegova družina.

José María Fernández Sousa-Faro, predsednik farmacevtske družbe PharmaMar in člani njegove družine ne le, da niso izkazali posebnega zaupanja do znanosti in stroke, pač pa vsaj predsednik očitno tudi ne do kolegov farmacevtov iz podjetij, ki izdelujejo cepiva zoper COVID-19. Po navedbah španskih policijskih virov se je namreč skupaj z družino znašel med 2.200 doslej odkritimi lažnimi prejemniki cepiva Covid-19. Predsednik naj bi si z lažnim tretjim odmerkom zagotovil mesto v uradni zbirki podatkov, njegovi sorodniki pa so plačali kar celotno “verigo” odmerkov, vse do statusa polno cepljenih oseb.

Več si preberi na naslednji povezavi – Ko predsednik enega vodilnih farmacevtskih podjetij ne zaupa ne znanosti, ne stroki in ne kolegom – Platforma39 (domengorenseklaw.com)

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!
Deli s prijateljem