P39: Igrate se z usodami ljudi … In to se nikoli ne konča dobro.

Piše Domen Gorenšek

Dekadenca, vsiljevanje ideologije LGBTQ+, “Green New Deal” in podobni projekti, podebiljanje ljudi, politična korektnost, izbira poslušnežev in koristnih idiotov ter obenem degradacija razmišljujočih, na koncu pa še cenzura in “zaupanje v znanost”, vse to že ima posledice.

Sankcije Rusiji so se zahodu, predvsem pa Evropi, že vrnile kot bumerang. Seveda ne elitam, politikom in bruseljskim birokratom. Ne! Zgolj običajnemu državljanu države članice Evropske unije.

Čas, ko je zahod preostanku sveta diktiral, kako živeti, je za nami. Prej ko bomo to spoznali, lažje bo sprejeti dejstvo nove svetovne ureditve in morda, a zgolj morda, dejansko stanje trezno pretehtati in ponuditi rešitev. Namesto, da bi to “voditelji” zahodnih držav že storili in vsaj do neke mere stabilizirali nevzdržno situacijo, ki se bo v vsej svoji razsežnosti manifestirala najkasneje jeseni ali pozimi letošnjega leta oziroma v prvih mesecih prihodnjega, le-ti še vedno in kljub opozorilom, povsem namerno, kot noji držijo glavo zakopano globoko v pesek. A tako se zdi le navzven. Sami se povsem zavedajo, kaj se dejansko dogaja. V paniki izgubljanja moči namreč zahodna politika, prežeta z interesi psihopatov in degenerirancev, posega po ukrepih, s katerimi lastne državljane spreobrača v tihe, nevedne, revne in posledično odvisne poslušneže brez osnovnih človekovih pravic.

Vprašajte se, kaj nam je sploh še zmožen ponuditi zahod v tem ustroju? Sta dva temeljna stebra, spoštovanje človekovih pravic ter demokracija, res še zagotovljena? Ne se hecati, prosim.

Edino, kar je trenutno svojim državljanom poleg fašistoidnih in zdravemu razumu žaljivih ukrepov še zmožna ponuditi Evropska unija, so takšni ali drugačni boni. Ta organizacija namreč sesuva vse, kar je še zdravega v družbi. Pri tem gre tako daleč, da na stotine milijonov evrov meče skozi okno, direktno na sosedovo parcelo – Ukrajino, hkrati pa državljanom držav članic EU onemogoča nemoteno izvajanje kmetijske dejavnosti, od katere smo v času vojne v Ukrajini in zaradi večkrat pretrganih dobavnih verig kot posledice epidemije ter vojne državljani še kako odvisni. Vse to naj bi zahodne elite seveda počele nam v korist. Kravji prdci namreč za davoško elito, plačane zelene aktiviste in bolne evropske birokrate predstavljajo večjo nevarnost za človeštvo kot neposredno grozeča lakota in pomanjkanje energentov. Prav tako je za naše vladarje od življenja običajnega državljana EU pomembnejša groteskna igra podpovprečnega in preplačanega igralca, ki se vsake toliko časa oglasi v kakšnega izmed evropskih parlamentov z zahtevami po “še in še”, politiki zahodnih držav pa mu kot idioti odgovarjajo z vzkliki “Slava Ukrajini!” in na svoje suknjiče patetično pripenjajo zastavo najbolj skorumpirane države v Evropi. Tiste, v kateri so nemoteno tudi sami desetletja “poslovali”.

Več si preberi na naslednji povezavi – IGRATE SE Z USODAMI LJUDI… – Platforma39 (domengorenseklaw.com)

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!
Deli s prijateljem