Nemški doktor pregledal kri pacientov, ki so bili cepljeni z eksperimentalnimi genskimi Covid19 terapijami Pfizer in J&J

Stew Peters in Dr. Jane Ruby analizirata najnovejše ugotovitve, kaj se dejansko dogaja v krvožilnemu sistemu ljudi, ki so bili cepljeni z eksperimentalnimi genskimi terapijami Pfizer in J&J. Nemška doktorica Dr.Barbel Gitala, ki je zdravstvena doktorica že več kot 20 let, analizira kri cca.15 pacientov tedensko in stvari, ki jih imajo v krvi cepljeni ljudje (Pfizer in J&J) so naravnost strašljive. Od spremenjenih električnih nabojev rdečih krvničk, ki se nato lepijo skupaj in tvorijo neke vrste verige (mikrostrdke) do nekakšnih kovinskih vrvic do tako imenovanih “rulio struktur” rdečih krvničk, ki jih običajno doktorji opazujejo pri pacientih z krvnim rakom. Doktorji iz videoposnetka predvidevajo, da gre pri tem za začetek trombotične aktivnosti torej krvnih strdkov. Gre za nesporen dokaz zločinov proti človeštvu pod pretvezo cepljenja proti Covid19, tokrat iz Nemčije.

Več si poglej na naslednji povezavi – Videoposnetek: Nemški doktor pregledal kri pacientov, ki so bili cepljeni z eksperimentalnimi genskimi Covid19 terapijami Pfizer in J&J | Alternative media blog (wordpress.com)

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!
Deli s prijateljem