Mag. Blaž Kavčič: Virus klime – 50 let razvajanja zlatih ribic

Piše mag. Blaž Kavčič

Globalisti desetletja izvajajo psihološko vojno zoper človeštvo. Ena od strategij je »pampering« – razvajanje.

Vsakdo lahko pogugla poplavo zdraviliščnih in drugih vabil na razvajanje. Da iz potrošniške omame ne bi opazili brutalnih laži, med njimi klimatskih.

Leta 1989 je potekala kampanja o koncu sveta do leta 2000. Vse bo poplavljeno, če se človeštvo ne spopade z globalnim segrevanjem. Oceani se zadnjih 30 let niso povzpeli niti za centimeter, ves čas nas pa globalisti razvajajo z vojnami, begunci, pandemijami, inflacijami, terorizmom, digitalno preobrazbo. Digitalizirane zlate ribice bodo še udobnejše za vladanje.

Richard Linzen, profesor atmosferske klimatologije in nasprotnik globalističnih IPCC stališč: »Zgodovinarji se bodo v prihodnjih stoletjih čudili, kako je globoko napačna logika, zamegljena s prebrisano in neutrudno propagando, dejansko omogočila koalicijo mogočnih posebnih interesov, s katero so prepričali skoraj vse ljudi sveta, da je CO2 kot posledica industrije nevaren, planetarno-uničevalen strup. To bo zabeleženo kot največja množična zabloda v zgodovini sveta – da je CO2, vir življenja rastlin, bil v nekem obdobju predstavljan kot smrtonosen strup.«

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!
Deli s prijateljem