Logično: Vojna za hrano se je začela – globalisti si nas želijo pokoriti s hrano

Na Nizozemskem se te dni odvija morda eden najpomembnejših dogodkov za prihodnost človeštva. Država namreč doživlja največje upore v svoji zgodovini. In to z dobrim razlogom. Globalna kabala Svetovnega ekonomskega foruma (WEF) je napovedala svojo naslednjo potezo in odkrito začela nadzorovati našo hrano. Tisto, kar so teoretiki zarot najavljali, se dogaja pred našimi očmi. Osrednji mediji nam odvračajo pozornost z neumnostmi, kot sta, na primer, kako bo Ukrajina ustvarila vojsko milijonov ljudi in kako bo Hrvaška uvedla evro, ki je proti dolarju padel za 20 % v zadnjih 15 dneh. A pustimo osrednje medije naivnežem in bedakom, ta zgodba je veliko pomembnejša.

Zakaj Nizozemska?

Zakaj je Nizozemska tako pomembna manipulatorjem? Morda vas bo presenetilo, ampak ta majhna država je druga največja svetovna izvoznica kmetijskih proizvodov, pred njo je le ZDA. Ta majhna in gosto poseljena država, v kateri prebiva 17,5 milijona prebivalcev, ima veliko živali: skoraj štiri milijone govedi, 12 milijonov prašičev in 100 milijonov piščancev. Čeprav so drugi največji v Evropi (takoj za Francijo), imajo malo prebivalcev, zato večino kmetijskih proizvodov izvozijo. Kar pomeni, da če bi nekdo teoretično želel povzročiti lakoto na svetu, je uničenje nizozemskih kmetov povsem logična poteza.

In prav v tej državi je premier Mark Rutte napovedal, da bo treba za zmanjšanje dušika drastično zmanjšati število živine v državi. Mimogrede, Mark Rutte je zvesti učenec Klausa Schwaba, ta ga je celo razglasil za “najbolj čednega evropskega premierja”.

Več si preberi na naslednji povezavi – Rat za hranu je počeo – globalni moćnici nas planiraju pokoriti pomoću hrane – Najnovije Vijesti (logicno.com)

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!
Deli s prijateljem