Logično: Uresničila se je še ena teorija zarote – Izrael je prepovedal uporabo gotovine

Teoretiki zarote že dolgo pravijo, kako je načrt globalističnih elit prepovedati uporabo gotovine in namesto nje uvesti digitalne valute, ki jih bodo v celoti nadzorovali. To je namreč obvezen korak, če želiš vzpostaviti popolno kontrolo nad prebivalstvom, saj je gotovino težko nadzorovati.

Tudi ta teorija zarote se uresničuje – v Izraelu. Poleg prepovedi transakcij napovedujejo prepoved hrambe večjih količin gotovine. Za utemeljitev teh potez seveda uporabljajo naslednja izgovora – boj proti kriminalu in domnevno širjenje virusa prek gotovine. Vse je predstavljeno kot nekaj za naše dobro in znova se morajo državljani odrekati svojim svoboščinam v zameno za “varnost”.

S 1. avgustom naj bi v Izraelu začel veljati nov zakon, ki prepoveduje plačevanje večjih zneskov v gotovini in z bančnimi čeki. Cilj reforme je po besedah izraelske davčne uprave boj proti organiziranemu kriminalu, pranju denarja in davčnim utajam.

Več si preberi na naslednji povezavi – Još jedna teorija zavjere se ostvaruje – Izrael zabranjuje korištenje gotovine! – Najnovije Vijesti (logicno.com)

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!
Deli s prijateljem