Kavarna Hayek: Državljanom prepovejte imeti lasten avtomobil in rešili boste planet pred podnebno apokalipso!

Elite pri Svetovnem gospodarskem forumu v novem dokumentu od nacionalnih vlad zahtevajo: Državljanom prepovejte imeti lasten avtomobil in rešili boste planet pred podnebno apokalipso!

Potem ko sta Svetovni gospodarski forum (WEF) in njegov predsednik Klaus Schwab v svojih objavah z osupljivo odkritostjo navajala, da nameravata posegati v človeško naravo z vsemi tehničnimi sredstvi (ljudi, živali in rastline je treba popolnoma preoblikovati), zdaj pravita, da se morajo ljudje odpovedati zasebnemu lastništvu (od avtomobilov do zasebnih domov), če želijo rešiti planet.

Nov dokument WEF trdi, da zasebna vozila niso dobra za zdravje planeta in da se večina vozil komaj uporablja. Namesto tega bi uvedel kolektivno skupno uporabo vozil, da bi s tem zmanjšali globalno povpraševanje po fosilnih gorivih in plemenitih kovinah.

Več si preberi na naslednji povezavi – Elite pri Svetovnem gospodarskem forumu v novem dokumentu od nacionalnih vlad zahtevajo: Državljanom prepovejte imeti lasten avtomobil in rešili boste planet pred podnebno apokalipso! | Kavarna Hayek (wordpress.com)

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!
Deli s prijateljem