Izr. prof. dr. Andraž Teršek: O globalnem sporazumu s Svetovno zdravstveno organizacijo (WHO) – NE!

V teh dneh je bil za generalnega sekretarja WHO ponovno izvoljen več kot le kontroverzni in genocida legitimno osumljeni dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus Tedros. Bil je – zelo demokratično in prepričljivo – edini kandidat. Pričakovano in logično, tudi glede na svetovno družbeno realnost, je bil izvoljen tako rekoč soglasno. V izvršnem svetu WHO je ponovno pristala tudi ga. Vesna Kerstin Petrič, ki je v Sloveniji vodja Direktorata za javno zdravje na MZ.

Skoraj istočasno, ali pa tik za tem, je že bilo javno objavljeno obvestilo vladnega urada za komuniciranje, v skladu z našimi dvoletnimi napovedmi in pričakovanji: tudi opičje koze je potrebno uvrstiti v prvo kategorijo nalezljivih bolezni. Tako, kot se je to storilo s kovidom. O očitni in absolutni (bolj očitna in bolj absolutna ne bi mogla biti) znanstveni neutemeljenosti te poteze spet noče slišati nihče: od politikov, medijev, varuhov pravic, drugih javnih funkcionarjev, zdravnikov – pri slednjih je manjšina istih oseb še vedno le uporniška, preganjana in šikanirana manjšina.

Rekli bodo, Gospodarji, da je to treba storiti zato, ker takšnega števila okužb še ni bilo… Spet bodo debelo lagali. Četudi gre za bolezen, ki se prenaša s tesnim stikom in kapljično (tokrat najbrž res tako, četudi je kovidna laž o takem prenosu v dveh letih in še malo že shodila) in bolezen ni kugno ali mrzlično smrtna, bodo zatrjevali, da je. Debelo bodo lagali. In še naprej bodo statistično debelo lagali. In smo Tam. Zdaj smo šele zares Tam. Na vratih Pekla.

Več si preberi na naslednji povezavi – IUS-INFO – Andraž Teršek: O globalnem sporazumu s Svetovno zdravstveno organizacijo (WHO) – NE! (iusinfo.si)

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!
Deli s prijateljem