Dr. Mateja Černič: O agendi 2030 na kratko in jedrnato

Piše dr. Mateja Černič

Vsi, ki padate na fore o “zelenem” in “trajnostnem” razvoju pa o “varovanju okolja” pa o “klimatskih spremembah”, ki nam jih v goltanec tlačijo izrojene elite, dajte malo odpret oči … pa pogledat, kaj te pošasti (ki že desetletja z industrijo, vojsko, geoinženiringom itd. itd. zaradi pohlepa in nepojmljive pokvarjenosti dejansko uničujejo okolje in vse pred seboj) v resnici počno pod krinko “varovanja okolja” in “boja proti podnebnim spremembam”.

Namig: sistematično uničujejo družbene (pod)sisteme, vključno z (malim) gospodarstvom in kmetijstvom, s prvenstvenim ciljem RAZLASTNINJENJA, zaplembe ozemlja, onemogočanja preskrbe s surovinami in samooskrbe itd. ter nevidenega prenosa bogastva in povečanja zasužnjenosti, represije, nadzora, odvisnosti.

Dejansko se globalno vzpostavljajo nova koncentracijska taborišča, v katerih bodo razčlovečeni sužnji životarili, dokler bodo koristni lastniku. Oh, joj, preden me kdo po prstih zaradi “pretirane” in “nespodobne” primerjave, kratko pojasnilo: SEVEDA ta nova koncentracijska taborišča nimajo plinskih celic, smo pa ja v 21. stoletju, no, ko je vse lepše zapakirano, ko nas davijo prijazno in z nasmeškom, v “naše, skupno in okoljsko dobro”.

Podoba teh taborišč je/bo zelo všečna, še zlasti mladini in raznim razsvetljenim ljudem: smart mesta, prepredena z vsemi mogočimi sevanji in totalnimi nadzornimi sistemi, s socialnim kreditom, z omejitvami praktično vsakršne človeške dejavnosti, naseljena z razčlovečenimi sužnji, prešpikanimi in prepariranimi s farmacevtskimi zvarki, živečimi v komunah (saj veste, “potrošništvo”, torej lastna hiša, lastni avto itd. je “neodgovorno”), ki bodo poleg plastične in gensko spremenjene hrane lahko žvečili le še hidroponsko vzgojeno “zelenjavo” in insekte. Če bodo dovolj pridni, seveda.

Oh, ampak kaj bi komplicirali. Za življenja gre. Pa za “varovanje okolja”. Pa kar je še vseh teh lepih parol. Zato, za božjo voljo, “bodimo odgovorni in solidarni”. Nosimo maske, cepimo se, sovražimo Ruse, postanimo vegani, prenehajmo se ogrevati, odpovejmo se nepremičninam in avtomobilom ter ustoličimo transseksualnost kot edino zveličavno. E, pa ne pozabimo se priklopiti na vsa možna omrežja in naprave – tudi znotraj telesa (biodigitalna konvergenca, folk!!). Saj ni tako težko, kajne? Skupaj zmoremo ???

Več si preberi na naslednji povezavi – Mateja Černič | Facebook

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!
Deli s prijateljem