Direktor Zavoda za narodno suverenost

direktor: Ivan Jurgec
kontakt: direktor@narodna-suverenost.si

Kdo je Ivan Jurgec?

Ivan Jurgec se je rodil leta 1971 v Mariboru. Izhaja iz številne družine, saj ima še osem bratov in štiri sestre. Je oče treh hčerk, leta 2015 je postal dedek. Uživa v naravi, rad ima živali, je vegan, njegova hobija sta računalništvo in branje knjig, predvsem pa si prizadeva nuditi pomoč ljudem, pa naj gre samo za pogovor, svetovanje ali kaj drugega. Po številnih padcih je vzel življenje v svoje roke in temeljito spremenil samega sebe.

Po poklicu je policist, o čemer je sanjal že v osnovni šoli. Po končani kadetski šoli za miličnike se je zaposlil na Policijski postaji Piran, po 15 letih dela v Portorožu pa na Policijski postaji Rače na Štajerskem. Zadnjih 20 let je preiskoval kazniva dejanja (goljufije, vlome, tatvine, ponarejanja …). Po 30 letih dela v Policiji je konec leta 2020 zaradi nezakonitih in neustavnih ukrepov v zvezi s plandemijo covid-19 (vladanje Vlade Republike Slovenije z nezakonitimi odloki), predvsem pa zato, ker je zavrnil nošnjo maske na delovnem mestu, podal odpoved in se podal na samostojno pot. Ta samostojna pot je sedaj namenjena in usmerjena v smeri izvajanja aktivnosti ZA svobodno in suvereno državo Slovenijo.

Zakaj se je pridružil zavodu?

“Zavodu sem se priključil in prevzel vlogo direktorja, ker se v popolnosti strinjam z vizijo, stališči in cilji zavoda ter vidim potencial povezovanja in sodelovanja z ljudmi. Kot nekdanji policist, ki je aktivno, polnih 30 let deloval v skladu z zakonodajo v korist države Slovenije in ljudi, sem v teh zadnjih dveh letih in še nekaj več dogajanja okoli te plandemije ugotovil, da je pomen pravne države in zaščite človekovih pravic padel na izpitu. Vsem nam državljanom so bile in so nam še kršene mnoge pravice, ki izhajajo iz Ustave Republike Slovenije, pravna država in različne institucije pa ne delujejo. Izgublja se svobodo in suverenost naše države ter vsakega posameznika, kar se želi v popolnosti predati v roke globalistom, kapitala in velikih korporacij, ki pa na žalost ne delajo v našo korist. Državljani Slovenije se moramo povezati in enotno nastopiti, da zaščitimo naše pravice, ki so nam dane in zapisane z Ustavo Republike Slovenije in drugimi mednarodnimi akti.”

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!