Damjana Bakarič: Cepljenje – posel na račun vaše nevednosti?

Piše Damjana Bakarič

“Vse je laž. Zgradili so jo za velike dobičke. Resno dober video, notri boste našli vse odgovore na to, kaj se dogaja zdaj. Virus ne letijo, dragi deepdiverji, ne širijo se tako, kot nam lažejo. Virusi so le bolezni, ki nastanejo zaradi nezdravega načina življenja (poškodbe), slabe hrane in nezdravega življenjskega okolja. Beseda VIRUS je ustvarjena samo in izključno za PROPAGANDO, s katero nas nadzorujejo in strašijo celotno človeško zgodovino. “

Na podlagi virusa lahko razglasijo epidemijo, vas zaprejo, ubijejo, pišejo sanitarne zakone, zdravstvene zakone, odvzamejo vse pravice. Na podlagi laboratorijskega (vprašljivega) testa, brez pacienta in zdravnika!

Dr. Loibner je prav zato izgubil licenco, ker je razkrinkal pokvarjene mafijske farmacevtske lobije in celotno industrijo. Brutalno in odkrito nam dr. Loibner na svojem predavanju v priloženem videu pove, da se iz nas delajo norca. Priznam, kar malo me je sram, koliko nas imajo za norce. Imunologi in tisti, ki delajo cepiva, izdelujejo tudi teste.

Ali veste, kdo je v resnici začel z industrijo cepljenja? Napoleon. Ne zato, ker bi ga skrbelo za zdravje ljudi, temveč zato, ker je rabil vojake. Bil je absolutni vladar, zato je vsem zapovedal cepljenje proti črnim kozam. V videu izveste, kako. Ko boste poslušali in gledali video, boste videli vzporednice z današnjim časom. Tudi takrat so cepilni listi omogočili ugodnosti.

Cepljeni ne dobi nikakršne zaščite. Cepljenje dobro prestane le močan in zdrav človek. od tu ideja o zaščiti. Tako je Napoleon vedel, ko je okužil moške s črnimi kozami tako, da so jim v odprte rane dajali gnoj črnih koz, kdo je primeren za borbo, vojsko in kdo ne. Tisti, ki je preživel, je bil zaščiten zaradi svoje moči – naravne selekcije. Za to gre. V rusko vojsko so tako jemali le tiste može z brazgotinami, ker so vedeli, da so preboleli črne koze in so močni.

Zgodba o protitelesih je pravljica, pravi dr. Loibner. Vsako cepivo je v resnici bolezen. S cepljenjem nastane bolezen, nepotrebna bolezen.

V videu, ki vam ga prilagam, posnetek je s predavanja, na katerem predava avstrijski podeželski zdravnik dr. Loibner (leto2014). Prav ta zdravnik pove, da je zoper njega neko gigantsko farmacevtsko podjetje zahtevalo prekinitev opravljanja zdravniškega poklica.

Razlog? Zakaj so zahtevali to?

Zato, ker se je začel temeljito ukvarjati z učinki cepiv skozi vso našo zgodovino in nad njimi ni bil navdušen. Zakaj se je začel s tem ukvarjati? Ker je pri zdravljenju od stranskih učinkov cepiv izgubil svojo mlado pacientko. Umrla je.

Vzemite si ta čas in se izobrazite z drugega vidika. Zdaj je to najbolj pomembno.

In si odgovorite na vprašanja:

1. Kaj nam pripovedujejo v tej propagandi?

2. Kdo nam to pripoveduje?

3. Zakaj nam to pripoveduje?

Več si preberi na naslednji povezavi – Cepljenje – posel na račun vaše nevednosti? – DAMJANA BAKARIČ (damjanabakaric.com)

error: Opozorilo: Vsebina je zaščitena !!
Deli s prijateljem